Gyakran ismétlődő kérdések

Lehet, hogy hasonló kérdése van?

A kezelés kezdetén megfigyeltem, hogy pattanásaim „lángba borultak“, és égető érzést érzek, amikor az arcvizet a bőrre kenem. Normális reakciók ezek? Szakítsam félbe a készítmény használatát?

Válasz: A készítmény használatának kezdetén elvétve előfordulhat, hogy a bőr ég, bepirosodik és hámlik. Nincs ok pánikra, nem kell abbahagyni az alkalmazást, mindez inkább jó jel, és arról tanúskodik, hogy az Acne Intensive Formula szett összetevői hatni kezdenek, és tisztítják a bőr belső rétegeit, a faggyúmirigyek csatornáit a szennyeződésektől. Ez gyakorlatilag a pattanásra kifejtett hatás első szakaszának kezdete. Amikor az összes szennyeződést a felszínre „taszította“, akkor kezdődik a 2. fázis, amely serkenti a faggyúmirigyek megfelelő működését. 

Már 3 hete használom Dr. Milojevic készítményét, az ACNE INTENSIVE FORMULÁT, és lényeges javulást veszek észre, de nem tűnt el az összes pattanásom. Kitisztul egyáltalán valamikor teljesen az arcom?

Válasz: Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJÁNAK egy csomagja folyamatos használat esetében kb. egy hónapra elegendő. Ügyfeleink tapasztalata szerint ez idő alatt általában az enyhe pattanások, valamint a kezdeti stádiumban levő pattanások teljesen eltűnnek, de ha Ön már évek óta küzd a problémával, és sok pattanása van, a bőrtisztítást még legalább kétszer vagy háromszor meg kell ismételnie készítményünkkel ahhoz, hogy teljesen kitisztuljon az arca. Fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ha már arcbőre teljesen tiszta, akkor is használnia kell a készítményt, hogy az a faggyúmirigyeket helyes működésre serkentse, és így eliminálódjanak a pattanások kialakulásáért felelős kórokozók. 

Valóban segít Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJA? Annyi reklám létezik, és már különféle terméket használtam, amelyek nem segítettek, ezért kicsit szkeptikus vagyok.

Válasz: Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJÁT vizsgálatoknak vetették alá, és az Egyesült Királyság Egészségügyi Intézete hagyta jóvá. A készítmény nem tartalmaz hormonokat. Természetes eredetű alapanyagokból áll. Semmiképpen sem károsíthatja a bőrt. 2006 óta forgalmazzák, és az eddigi eredmények felettébb kielégítőek. A múlt évben kezdték exportálni Oroszországba, az orosz piacra, természetesen a mi kereskedelmi képviseletünk útján. Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJA Franciaországban, Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban is kapható. 

Vannak mellékhatásai is Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJÁNAK?

Válasz: Az arcvíz és a krém használatával kapcsolatban nem jegyeztek fel semmiféle mellékhatást. Kezdetben előfordulhat, hogy a bőr bepirosodik, csíp, enyhén hámlik, de ezek annak a szakasznak a kísérőjelenségei, amikor a bőr kezd hozzászokni a készítményhez. Kérjük, tartsa be a használati utasításokat, és a szett használata idején ne tegye ki bőrét napfénynek vagy szoláriumnak. 

Eltünteti Dr. Milojevic ACNE INTENSIVE FORMULÁJA a hegeket?

Válasz: A termék elsősorban a pattanások eltávolítására szolgál. Ügyfeleink arról tájékoztattak bennünket, hogy használata során megfigyelték, hogy eltűntek az enyhébb hegek, pigmentfoltok, amelyek a pattanások után visszamaradnak. A mélyebb, régebbi hegekre a készítmény sajnos nem hatásos.